Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Återvinning,Barn,Gunga,Sara

Sunday swing

15 maj , 2016, 13.53 saratobiasson

 

Såhär års upptar trädgårdsarbetet det mesta av min fritid. När regnet nu äntligen faller över sådderna är dagen som gjord för att sitta inne och planera fler projekt. Något vi ännu saknar är en plats att landa på då man inte ids vara nyttig. För vår förstföddes del fattas en gunga att hänga i den stora lönnen vid husknuten. Vi vuxna kunde också ha något att mysa i under en kortkort tupplur då sommardagen är som hetast. Jag tog en inspirationsrunda på nätet, och detta är vad jag hittade.

swing-bed-7

Hela familjen kunde mysa på en generös bädd som denna. En gammal dörr kan passa som underlag.

 

attic-room-swing-shadow-play-creative-interior-design-ideas-cozy

Av vajer och t.ex. segeltyg kunde en njutning som denna trollas fram. Mer utmanande att fästa än den föregående, men vad gör man inte för det goda livet.

 

Screen-Shot-2015-08-06-at-16.53.05

Om man föredrar att förlita sig på stadiga ben under bädden, kan man förvara den sköna stundens tillbehör på ett gungbord i stället.

 

swing-seats-whimsical-600x849

För en lekfull köksinredning (med fri spelyta på golvet för barn eller dammsugare) kan köksstolarna gärna bytas ut mot gungor i stället. Bättre för kroppen, trevligt för ögat. Exemplen här.

 

b04ffaae439d1ceab6f901e628c7e421

Detta vackra DIY-projekt skulle passa vår trädgård perfekt. Gungan funkar för stora och små, är praktisk och vacker. Bara plus för denna.

 

DIY-Skateboard-Swing-Main

En annan gungmodell som underhåller barnasinnen av alla de åldrar är skateboardgungan. Snabb att fixa om man har en skateboard att utgå från.

 

aHR0cCUzQSUyRiUyRmFiZWF1dGlmdWxtZXNzLnR5cGVwYWQuY29tJTJGLmElMkY2YTAwZDgzNTgwODFmZjY5ZTIwMWE1MTFjMTRkNmM5NzBjLTgwMHdp

För den som föredrar tyg framom trä ger denna modell oändliga möjligheter vad gäller färg, mönster och detaljer.

 

Här börjar vi nu rota i materiallagren, assistenten och jag, och ser vad vi får ihop. Någon form av skönt gung ska det nog bli. Ha en mysig söndag!

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *