Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Återvinning,Klädsel,Lisa

Somriga fållar (med nästan no dollar)

2 aug , 2016, 22.17 lisatobiasson

 

Fyndat och självgjort blir man glad av varje gång, men ropar det dessutom glatt åttiotal så finns det inga gränser.

Idag blev det en kjol av en randig bordsduk jag fyndade på loppis häromdagen. Vilket pastellkalas! Det var ju inte länge sedan som tre systrar grimaserade i samma färgers volanger framför den gamla jukebox-mazdan på väg till Puuhamaa. Vilka fläshären, madre mia!

image

Eftersom utgångsläget här var en färdig duk med snygg kant, så var det bara att fixa midjan. Helt konkret: 1. Klipp hål 2. Sy resårband runt kanten. Färdigt.

image

 

Börjar man själv från en rektangulär tygbit så får man ta några steg till, men det är heller ingen match. Det enda knepiga är att klippa rätt storleks hål för midjan, så kolla instruktioner t.ex. här före du tar till saxen. Annars är det bara att köra på. Hurraa för enkelt, snabbt och fulfint åttiotal!

 

image

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *