Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Barn,Förvaring,Hylla,Lisa,Säng

Envisa mamman fick tänka om

9 okt , 2016, 21.19 lisatobiasson

 

När man envisar och gör själv får man räkna med missar, och i dag bjuder jag på en av dem. De som följt med från början kanske kommer ihåg barnrumssängen med plats för två pojkar och förvaringsutrymme nertill. Det skulle bli en chans att spara utrymme och ge pojkarna möjligheten att dela rum. Jag kunde ju redan se hur de skulle trivas tillsammans, ligga och fnittra långt efter läggdags och få trygghet av varandra. Och alla leksaker skulle dessutom hitta sin plats. Den här gången blev det dock inte så.

 

IMG_1013

Före. Den ursprungliga sängen tog upp hela väggen och två förvaringstrappor därtill.

 

När sängen stod färdig, ville plötsligt bara en av pojkarna lösa ut sin plats. Den andra var minsann nöjd med sitt rum och hade inga planer på att byta. Men tack mamma för klätterställningen, we do appreciate.

 

Eftersom golvutrymmet är väldigt begränsat hemma hos oss, bestämde jag ändå efter en tid att den oanvända sänghalvan får gå. Den skulle nog aldrig tas i användning, och det finns annat vi kan göra med golvytan. Så efter lite skruvande och fnysande stod bara en säng kvar. En säng och två trappor.

Den här gången blev det alltså en del onödigt arbete, men det får man leva med.
Skruvmejseln i vacker hand och mot nya utmaningar.

thumb_IMG_2160_1024-3

Efter. Nu står endast en av sängarna kvar, och rummet erbjuder lite mer lekplats.

 

thumb_IMG_2190_1024-2

Improviserad gardinstång från byggvaruhuset

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *