Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Gåva,Kök,Nora

Städnissens geometriska julklapp

11 Dec , 2016, 15.07 noratobiasson

 

I en småbarnsfamilj behövs trasor, hushållspapper och övriga putstillbehör stup i kvarten. För den som ogärna håller hushållspappret framme kan en snygg behållare vara en välkommen julklapp. Hushållspappershållare finns givetvis redan i alla tänkbara färger och former, men vad är nu en bättre julklapp än en självgjord version. I hobbybutiken fanns behållare i trä, som med hjälp av tejp och några skvätt målfärg fick en ny look. Tanken var att den skulle bli en julklapp, men det kan hända att jag behåller just denna julklapp själv..

 

Börja med att välja färger som passar ihop.

 

Tejpa behållaren i önskat mönster.

 

Måla.

 

När färgen torkat lite, dra försiktigt av målartejpet. Låt sedan färgen torka ordentligt.

 

Beundra mästerverket.

 

Ta i användning eller paketera in!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *