Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Återvinning,Konst,Nora,Väggkonst

Goodbye Norma Jean

13 Nov , 2016, 20.19 noratobiasson

 

Han såg förskräckt ut och skakade på huvudet då jag stolt visade upp skatten jag hittat i sophuset. Tydligen såg han inte potentialen i den gigantiska rumsdelaren med Marilyn Monroe-tema som jag glatt släpat in. När han sedan förstod att den inte skulle förbli i sin nuvarande form såg han synbart lättad ut.

 

 

Vårt husbolag är fantastiskt! Utom att vi har huvudstadsregionens härligaste grannar har huset en mängd fördelar, däribland en återvinningshylla, som speciellt sopdykare som jag uppskattar stort. I hyllan lägger folk saker de inte längre vill ha, men som någon annan i grannskapet kanske skulle gilla. Där, lutande mot hyllan, hittade jag Marilyn imorse. Hon var kall och övergiven och ville helt tydligt ha en ny chans. Hon fick genast flytta in hos oss och innan dagen var slut var hon som en ny rumsdelare. Eller alltså tavla.

 

 

Marilyns metamorfos från rumsdelare till tavla var en kort process. I ungefär en timme smetade jag färg på ytan med hjälp av en pensel och en trasa. Tekniken var likadan som med tavlan i vårt sovrum, om man nu kan kalla det för teknik. Det är faktiskt så enkelt som: smeta eller stritta färg på tyget, bred ut med pensel, trasa eller annat valbart föremål. Fortsätt tills du är nöjd, förr eller senare blir det snyggt. Låt torka, häng upp på väggen. Var stolt.

 

Läs också

En kommentar

  1. Heidi M skriver:

    😀 för reaktionen! <3 för lilla sötnosen (som ju ser mycket nöjd ut med mammas skapelse)! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *