Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Förvaring,Lisa,Väggkonst

10 gånger upphängt

28 aug , 2016, 20.39 lisatobiasson

 
Följande påhitt har en enda uppgift: att hålla i saker åt folk. Man skulle ju tro att det skulle räcka, men själv uppskattar jag då knaggarna, krokarna och hängarna också är en fröjd för ögat. Här jag samlat en skara härliga krokar, som nästan är för fina för att användas.
 image1-3
1. Fyndigt av A little glass box

image

2. Stenarna från Designmag fyller alla kriterier för fantastisk DIY, om man frågar mig. Förutom fyndigt också en fröjd för ögat.
image
3. Snyggt och enkelt av Life by Lufe
image
4. Totempåle för minimalisten från Ohohblog. Ursnygg och enkel klädhängare, nackdelen är kanske att den antagligen tappar sin charm i effektiv användning.
image
5. Den rumsrena inredaren köper Norrmades kapphängare, medan vi andra snuskpellen förstås dammar av och hänger upp fynd ur uteförrådet.
image
6. Jag är osäker på om knaggen från Seven couches är självgjord eller inte, men som jag ofta brukar säga (och som ofta är början på mer eller mindre hopplösa projekt): Hur svårt kan det vara?
image
7. Emily Henderson är en stor favorit när det kommer till inredning. Jag storgillar särskilt lekfullheten i det hon gör, liksom också i denna tamburmajor.  Instruktionerna finns här.
8. Dessa söta djur kan man antingen köpa över Etsy eller göra själv. Kanske ett helt zoo längs tamburväggen?
image
9. Det är populärt att ta in stubbar, kvistar och drivved i diverse DIY-projekt, och jag tycker att det ofta är kombinationen som bestämmer om resultatet blir mer än en vacker tanke. I hängaren på Chalk Kids har man kombinerat en trädgren med en vit hylla. Det ser fräscht ut, I like. Samtidigt kan jag själv inte avgöra hur en sådan hylla skulle fästas i väggen för att hålla tyngden. Men de vet sannolikt vad det gör.
image
10. Roligt, dekorativt och enkelt (om man bara får tag på en rad överloppsspelare). Hittad på Kidsroom, som för övrigt samlat en stor mängd inspirationsbilder för barnrum.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *