Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Bord,Hylla,Nora

Bord utan ben

3 jul , 2016, 16.04 noratobiasson

 

Barnet växte ur sin korgsäng snabbare än snabbt och sovplatsen byttes till en större korg, denna gång på stadig mark. Därmed blev kroken i taket ledig och kunde ta an en ny uppgift som hängplats för ett nattduksbord.

nattduksbord

En vacker träskiva och 10 meter rep är allt som behövs till detta hängande nattduksbord. Principen är precis samma som med örthyllan jag gjorde tidigare: två rep (a´5m) binds till en ögla i en ändan och till en knut i andra ändan. Sedan hängs skivan mellan repen och voilá, bordet är klart att användas.

 

Lyckas man lägga vantarna på flera träskivor kan de till exempel användas i dukningen, se såhär:

 

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *