Systrarna Tobiasson skapar en vackrare vardag

Återvinning,Krans,Lisa,Papper

Säg det med sopor

7 okt , 2016, 17.44 lisatobiasson

 

image1-6

Jag påstår ibland att jag är duktig på att slänga onödigt, men det är förstås bara halva sanningen. En svag punkt när det gäller att slänga är gamla nummer av min favoritinredningstidning, egentligen den enda jag brukar köpa. Jag blir varje gång så glad av tidningen, att jag inte förmår mig att ge den vidare, utan staplar den varsamt på ”Mammas, rör ej! -högen”, där den sedan samlar damm i flera år. Det händer visserligen att jag bläddrar tillbaka i tidningarna när jag är på jakt efter t.ex. specifika färgkombinationer, men deras användningsgrad försvarar nog inte sparandet, om jag ska vara helt ärlig.

thumb_IMG_2128_1024

Därför känns det bra att ibland med våld hitta användning åt sådant man ändå tänkt spara. Den här gången fick en del av sidorna i ett sex år gammalt nummer offras för en dörrkrans. De större konerna är rullade av halva sidor och det mindre lagret av en fjärdedels sidor. Jag rekommenderar att pröva sig fram. Man hittar lätt inspiration då man bara börjar klippa och rulla vackra papper. Det kan bli dörrkransar, väggkonst eller paketpapper. Lim användes för fästandet och underst sitter en rund bit kartong. Asenkelt.

thumb_IMG_2138_1024

 

thumb_IMG_2143_1024

 

thumb_IMG_2129_1024

Dörrkransen som ropar både Välkommen! och Loony! Precis som den bör.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *